Politológus Mihály

Ezért öngól Apáti hazaárulózása Szájer-ügyben

2020. december 07. 11:21 - Politológus Mihály

Apáti Bence hétfői Magyar Nemzetes publicisztikájában a Szájer-ügy tálalása miatt hazaárulással vádolja az ellenzéket. Szerinte Szájer egy titkosszolgálati akció áldozata lett, és ezen kárörvendeni, a kormányt emiatt támadni hazaárulás.

Amit eddig tudunk Szájer brüsszeli kalandjáról: a koronavírus korlátozásokat megszegve, családos emberként részt vett egy óvszer nélküli homoszexuális orgián amit egy körözött bűnöző szervezett, majd sikertelen menekülési kisérlete után kábítószert találtak a táskájában a rendőrök.

Nem tudom, hova lehetne ezt még fokozni.

Ez az ember a Fidesz brüsszeli frakciójának de facto vezetője, a párt alapítója, és kulcsfigurája 30 éve. Egész biztosan nem most, 59 évesen, a covid korlátozások és a vétó-ügy idején szottyant először kedve kipróbálni egy ilyen bulit. Sokkal valószínűbb, hogy annyira része volt ez az életének, hogy még most sem volt hajlandó lemondani róla, bármekkora kockázatot is jelentsen ez.

Szájer egy két lábon járó időzített bomba lehetett már évtizedek óta. Ezt a Fidesz vezetőinek, és személyesen Orbánnak is pontosan tudnia kellett. Bevállalták a kockázatot, mert a Párt szempontjából értékes embernek tartották. Bevállalták, hogy egy könnyen zsarolható ember képviselje az országot, bevállaltak egy esetleges nemzetközi botrányt.

Nem használnék erre olyan erős kifejezést, mint a hazaárulás, de talán ezen kéne elgondolkodni először, kedves Bence.

Persze ennél sokkat többet árt az ország hírnevének a jogállamisági vétó. Európa most azt látja, hogy a magyar miniszterelnök szemrebbenés nélkül képes komoly károkat okozni a többi országnak, mert azok meg akarják gátolni a lopásban. Ez az igazi probléma.

   

 

     

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://politologusmihaly.blog.hu/api/trackback/id/tr3616322012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meistrovich 2020.12.07. 16:09:05

Pedig igaza van Apátinak, ez az ember 30 évet küzdött mint malac a jégen, hogy neked kedvező üzletet hozzon létre ott az euban(nem úgy mint donát annácska) ..az euban ahol nekünk mindig szél ellen kell hugyozni. A magyar sajtónak meg ezt fontosabb volt megírni mint az ukrajnai helyzetet, vagy a franciaországi tüntetést- merthát ugye csak velünk van baj. Von der leyenék meg szarnak ránk. Nem tudom ki fizet ezért a magyar újságíróknak.. de a helyzet az, hogy semmilyen jogod nincs egy le nem zárult ügyröl fröcsögni a sajtóban- úgy hogy nemis tudsz biztosra mindent. Szóval így háláltátok meg ennek az embernek 30 évnyi munkáját- eladtátok a hazát.

Nem értem miért nem lehet egy meleg ember hazaszerető és konzervatív... legalábbis szerintetek nem lehet...Ja hogy ez most bizonyosságot nyert..értem.

Ezek a törvények nem melegellenesek, mindenki azt csinál amit akar. Csak gyereket ne fogadjon örökbe, s házassági szerződés ne köttessék.. egyszerűen azért mert nem tudják helyesen továbbadni a férfi- női szerepeket. Erre ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat... Talán majd akkor beszélhetünk örökbefogadásról, ha a prájd olyan lesz mint egy holokauszt megemlékezés, vagy mint a csíksolyói búcsú.
Az elenbétékúikszipszilonzé vel meg az a baj kérlekszépen, hogy nincs arra orvosi kapacitás, hogy punciból kukit hajtogassunk, életveszélyes műtétekkel. Az arra van hogyha Pistikének a cukorkával együtt áthúzza a fejét a mackó a rácson de Pistike túléli, akkor összetudják legózni a fejét.

Szóval a melegek közt is van aki normálisabb és nem tolja az arcunkbaa, mindemellett egy tehetséges jogász- közgazdász, és ezzel nekünk konzervatívoknak nincs semmi bajunk.
Most bebizonyosodott hogy az index csak osztódott mint egy amőba..csak falhoz vertétek a seggetek, mindenkinek jó bolt volt ezt csak a fidesznek nem, hoppá.
Eladtátok a hazát!!..

Hülye anarhisták akik a netflixen kultúrálódtok.

Politológus Mihály 2020.12.07. 20:29:29

@Meistrovich: Tehát ha két meleg örök hűséget akar esküdni egymásnak, az nem fér bele, de ha a nős Szájer 24 ismeretlennel orgiázik egy illegális buliban, egy bűnöző lakásán, droggal a hátizsákjában az igen. Logikus.

Meistrovich 2020.12.08. 22:01:11

@Politológus Mihály: Nem fér bele pont ezért mondott le, kérte hogy tettét 30 évnyi munkájája mellett értékeljék. Ez utóbbit sok más mellett neked sem sikerült értelmezni, meg azt sem, amit írtam- illetve nem sikerült rá válaszolni. Én azt is megértem, hogy előzőleg nem ezt mondta indítéknak.. hiszen nem szerette volna szarral bekenni saját párttársai munkáját is.

Attól mert buzi, drogos még lehet valaki jó a szakmájában.
A drogozásért, persze ha nem legális.. erősen válalni kell a felelősséget. Szerintem amúgy simán belerakták a táskájába, ennyire nem lehetett hülye- bár ennél nagyobb baromságot elkövetni nehéz- mindenkivel megesik.

Mindenki fogadhat örök hűséget.. csakhát ugye ez a fránya házasság ez lényegében egy szerződés, és a társadalmi érdekeket is szolgálja. Sajnos az AIDS története, a prájd, meg akár József kalandja nem azt bizonyítja hogyhát itt a melegek stabil kapcsolatokat építenek. Ez márpedig az örökbefogadással nem jön össze.
Először ezt bizonyítani kellene.

Ezek a dolgok amúgy a te oldaladon minden szempontból elférnek, nálatok nincs mérce..

Politológus Mihály 2020.12.09. 11:25:24

@Meistrovich: Te véded a védhetetlent, nekem nem fér bele. A táskájába tették? Ha nem tudta, hogy drog van nála, akkor miért menekült az ablakon át, életét kockáztatva?

Én mikor mentegettem bárkit is hasonló ügyben? Alaptalanul vádaskodsz.
süti beállítások módosítása